Mette Hind | Croquis
713
post-template-default,single,single-post,postid-713,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Croquis

Croquis

Croquisgruppe i Fredericia

De sidste mange år har jeg taget del i en croquisgruppe i Fredericia. Vi mødes  en aften om ugen i Erik’s galleri, som ligger i samme hus, som mit værksted i Norgesgade 20. Her er et par tegninger derfra. I reglen går det hurtigt  med få minutter til en tegning. Sommetider arbejder jeg videre med dem senere. Det er en fantastisk træning i at se og i at fange bevægelser og stemninger.

croquis kursus starter d.3.9.2018

 

         

croquis liggende

croquis

 

croquis

 

 

fri croquis

dobbelt besætning

No Comments

Post A Comment