Påskeudstilling "Kors og kaniner" - Mette Hind
1254
post-template-default,single,single-post,postid-1254,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,cookies-not-set,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2504

Påskeudstilling “Kors og kaniner”

Påskeudstilling “Kors og kaniner”

Åbne døre i mit Billedværksted med udstillingen Kors og Kaniner blev en stor succes med mange besøgende både 1. og 2. påskedag.

Her er nogle billeder fra mit værksted, mens udstillingen blev forberedt og siden, da alle billederne var hængt op og  gæsterne kom indenfor.

påskeudstilling 2018- velkommen!

venners uvurderlige hjælp med indramning og ophængning

besøg på udstillingen

Kaos før ophængningen

venner kom med blomster

 

Netværket i lokalbladet, Elbobladet. Forest Preben fra Galleri 39,dernæst Flemming Kastanjegaard og Pia fra naboværkstedet i Norgesgade, så Dorthe fra Spurvevej og mig med den sorte hat. Til sidst Carsten, som også er min nabo i Norgesgade. Billedet har Carsten taget foran døren til værkstedet.

 

 

Påskeudstilling, Kors og Kaniner

Du er meget velkommen i Billedværkstedet, Norgesgade 20F., 7000 Fredericia, hvor jeg udstiller nogle af mine billeder 1. og 2. påskedag, d.1.-2. april 2018. 

Der vil være lidt at drikke og mulighed for en god kunst-snak.

Vi er et Netværk, der udstiller i hver vores galleri eller værksted i disse to dage fra kl.11-16. Der vil være mulighed for at vinde et værk, hvis man besøger alle 4 udstillinger (se invitationen).

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.