Grafik - Mette Hind
1572
post-template-default,single,single-post,postid-1572,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Grafik

Grafik

Collografi kursus

Nu har jeg været på kursus i collografi fredag d.12. og lørdag d.13. april i Kongensgade, hvor den kreative skole har et skønt værksted. Underviserne var Preben Andersen og Kent Nørby Andersen. Jeg var på et lignende kursus for nogle år siden, så jeg var ikke helt nybegynder. Collografi benytter sig af karton i stedet for kobber. Her er nogle af de tryk, jeg fik lavet. Det er så spændende hver gang et tryk kommer gennem pressen!

sammen       

 

Grafik kursus

Yes, jeg har været på grafik kursus i 4 dage her i januar 2019 på Fyns Grafiske værksted hos Inge Marie Mørcke! Jeg har lært noget om at lave koldnålsradering, billedet er ridset direkte ned i kobberpladen. Det næste billede er en stregætsning på hårdgrund, her påføres pladen hårdgrund med pensel og kommer så i et syrebad inden pladen renses og påføres sværte, renses igen på ganske særlig vis for til sidst at komme i pressen. Dette tryk er nr. 8, så mange forskellige forsøg skulle der til før det blev nogenlunde, som jeg ville have det. Det nederste billede er lavet med blødgrund, som er meget nemmere at bearbejde, bemærk at jeg har lagt en blonde ind som bølge i badebilledet.

Det er magisk at arbejde med kobbertryk og jeg håber at lære meget mere fremover.

 

       

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.