Croquis - Mette Hind
713
post-template-default,single,single-post,postid-713,single-format-gallery,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Croquis

Croquis

Croquisgruppe i Fredericia

De sidste mange år har jeg taget del i en croquisgruppe i Fredericia. Vi mødes  en aften om ugen i Erik’s galleri, som ligger i samme hus, som mit værksted i Norgesgade 20. Her er et par tegninger derfra. I reglen går det hurtigt  med få minutter til en tegning. Sommetider arbejder jeg videre med dem senere. Det er en fantastisk træning i at se og i at fange bevægelser og stemninger. Her er et par tegninger fra dette forår, 2019:

I tirsdags d.26.3. blev vi opfordret til at male vores croquismodel skulpturelt og uden mange detaljer. Det blev blandt mange tegninger til disse tre kulørte. Der er så mange måder at tegne på!

 

         croquis 2019    c 2019

 

siddende    på knæ  model

 

 

 

Nu er vi i gang med efterårets croquis (2018). Som en variation havde vi fokus på farver forrige tirsdag, så jeg tog mine akvarelfarver med. Nogle at tegningerne har jeg arbejdet videre med bagefter.

 

croquis med akvarel

 

 

croquis, her har jeg tegnet med en farve i hver hånd, det giver en mere løs streg.

 

croquis kursus starter d.3.9.2018

 

         

croquis liggende

croquis

 

croquis

 

 

fri croquis

dobbelt besætning

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.