Påskeudstilling - Mette Hind
1618
post-template-default,single,single-post,postid-1618,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2504

Påskeudstilling

påskeudstilling

Påskeudstilling

Velkommen til Kunstrunden i Fredericia og til påskeudstilling i Billedværkstedet d.20-21.4. 2019  igen i år i samarbejde med KunstNETværket

I Billedværkstedet kan du se nogle af mine nye tryk, tegninger og malerier. Kom til en god kunstsnak, få et glas eller en kop te og køb evt. et billede til dig selv eller en du gerne vil glæde. Hvis du vil være med i konkurrencen om et værk fra en af de 6 deltagende gallerier/værksteder, så får du et stempel på stempelkortet.

 

                sammen

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.