Artikel: Skammen som skjult ledsager - Mette Hind
1668
post-template-default,single,single-post,postid-1668,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Artikel: Skammen som skjult ledsager

Artikel: Skammen som skjult ledsager

 

       KUNSTTERAPI og SKAM

Jeg har netop fået udgivet en artikel om skam og kunstterapi i Tidsskrift for Psykoterapi, juni Nr.2,2019, som netop har skam som tema i dette nummer. Det er både en faglig og en meget personlig artikel. Jeg ønsker dig god fornøjelse med læsningen. Hvis du har lyst at give mig en kommentar, er du meget velkommen til at skrive på hindmette@gmail.com

40-47 Artikel Mette Hind

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.