Billedværkstedet udstiller - Mette Hind
2149
post-template-default,single,single-post,postid-2149,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2504

Billedværkstedet udstiller

Billedværkstedet udstiller

Udstilling i Billedværkstedet kunstskilt

D.3-5. september  hver dag kl.13-17 udstiller

Mette Hind: Grafik og maleri og som gæsteudstiller Jette Vinther: Keramik.

Alle interesserede er velkomne til at kigge indenfor i Billedværkstedet og få en kunstsnak og evt. købe  unikke værker gave til rimelige priser. I forbindelse med  Trekantområdets festuge, som har temaet Afstand ,laver Jette Vinther og jeg en fælles udstilling med Jette’s fine fragile keramik og mine farverige malerier og sort-hvide grafik, som til dels er skabt til temaet Køn Afstand, billeder med fokus på både kønnet og det kønne samt afstanden mellem kønnene og alt det Corona har lært os om afstand. Jeg har i den senere tid været meget optaget af Sheela Na Gig, en figur fra 1200 tallet, som kan findes i en del kirker, forskerne diskuterer om hun er et frugtbarhedssymbol eller en der vover over alle ind -og udgange. Feminister i Irland har gjort hende til symbol for deres unge kvindebevægelse. Jeg er spændt på hvad I vil synes om min Sheela Na Gig.

Ved åbningen D.3.9. spiller Dan Dorchel & The Stringtime i gården og naboværkstedet Growern har også udstilling med både keramik, skulptur, maleri og foto.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.