Tak for besøg på udstillingen d.3-5.9.21 i Billedværkstedet - Mette Hind
2168
post-template-default,single,single-post,postid-2168,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2504

Tak for besøg på udstillingen d.3-5.9.21 i Billedværkstedet

Tak for besøg på udstillingen d.3-5.9.21 i Billedværkstedet

Tak til alle jer der kom og så vores udstilling i Billedværkstedet, det var nogle gode dage! Her er nogle indtryk fra udstillingen af mine billeder og Jette Vinther’s keramik:

 

Her viser jeg mit drømmebillede frem og over sofaen hænger Salima Mazari, en kvindelig afghansk militsleder, der kæmper mod Taleban.

Fønix, kobbertryk, blød grund

Jette og hendes porcelænslerskunst

Her er acrylmaleri af figuren Sheela Na Gig, 70×90, et symbol fra 1100-tallet, hvor man finder hende i mange kirker, hvor kelterne har været, bl.a. også i to danske kirker. Jeg er blevet optaget af hende, som den der beskytter alle åbninger, indgange og udgange.  Tegningen under har jeg lavet med venstre hånd, mens min højre var brækket, inspireret af et billede i avisen af en kvinde, der flygtede fra en flygtningelejr op i et træ.kvinde i træ

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.