lær dig selv at kende-kursus - Mette Hind
2287
post-template-default,single,single-post,postid-2287,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.4.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2504

lær dig selv at kende-kursus

lær dig selv at kende-kursus

Det var en kæmpe stor fornøjelse at lave Lær dig selv at kende-kursus med kunstterapeutiske metoder. Jeg blev opfordret til at lave “En 2ér”, så det regner jeg med at gøre i 2023. Indtil videre tak til den skønne gruppe deltagere.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.