Nyt Billedværksted - Mette Hind
1710
post-template-default,single,single-post,postid-1710,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Nyt Billedværksted

Nyt Billedværksted

Billedværkstedet for kunstterapi og kreativitetstræning

Fra 1. august 2019 har jeg overtaget stort lyst lokale i Norgesgade 20, det der før var Erik’s galleri. Nu har jeg god plads både til at male mine egne billeder, til udstillinger og ikke mindst til kunstterapi og kreativitetstræning. Der er store maleplader, bordplads og gulvplads, så nu kan jeg åbne døren for grupper, som ønsker at male i fællesskab. Her er nogle billeder af lokalet, som jeg startede med at indrette i august, hvor jeg også havde udstilling i samarbejde med KunstNETværket.

Med gode venners hjælp har jeg både fået skilt BILLEDVÆRKSTEDET, fine nymalede plader, som kan bruges både til at slå papir op på og til udstillinger og som man kan se, et fint stativ til opbevaring af billeder samt en fantastisk presse til grafisk arbejde.

 

     

cof

         

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.