Kunst - Mette Hind
442
page-template-default,page,page-id-442,bridge-core-3.0.5,cookies-not-set,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2504

Kunst

Kunst – side mangler redigering

Intro: Jeg har sat din tekst ind for at kunne orientere mig – tænker at teksten skal fordeles til gallerier mv.

 

 

MINE BILLEDER                            Links til: BILLED-DAGBOG
KLIK på billederne for større.
Selvportrætter

Igen i år laver jeg et hurtigt selvportræt næsten hver morgen, det er en fin øvelse. Ofte kigger jeg kun i spejlet og ikke på papiret. Her er et lille udsnit fra denne sommer, 2016.

Monotypi
Jeg har øvet mig med trykke metoden monotypi. Det er virkelig spændende og sjovt at tegne direkte på papiret, som ligger på en glasplade med tryksværte og hopla, så er trykket på den anden side af tegnepapiret. Jeg har fået inspiration fra Fyns Grafiske Værksted, som har en video om monotypi på nettet. Her er et par af mine monotypitryk:
Tryk

I den senere tid har jeg leget med tryk, lige fra kartoffeltryk til linoliumstryk. Her er nogle af resultaterne.

Croquis
I foråret 2015 fandt jeg en dejlig croquis-gruppe, som mødes hver tirsdag aften og tegner.
Modellerne er super dygtige og omgivelserne hyggelige i Erik Møller Jørgensens kombinerede galleri og atelier.
At tegne efter model er en stor inspiration for mig, så jeg fortsætter til efteråret.
Her er et par af mine forårs-croquis tegninger.
Bronzestøbning

Forår 2014. Jeg har været på kursus.

IMG_2956x_small.JPG IMG_2840x_small.JPG IMG_2972x_small.jpg
Dansende kvinder 

– happy, joyful and free!

Jeg har arbejdet med akvarel i foråret, men mit klatpapir var i reglen skønnere end mine billeder, så derfor klippede jeg figurer ud af klatpapiret, og det blev til 12 dansende kvinder.

happy joyful and free lilles_ster_2_small1.jpg
Mit 2012 billede

Jeg blev inviteret til en kunstterapidag her i januar. Vi mediterede på året der var gået, og derefter på det nye friske 2012, – og så var det tid at male årets mandala. Mit billede viser en sfinx, en fræk krokodille og en glad abe samt en mediterende japansk zenmester, desuden er der en masse mennesker for neden, jeg tror det er alle dem jeg skal møøde i 2012. Mandalaen viser mig, hvad der skal fylde i det nye år.

Rigtig godt nytår til jer der kigger her på min hjemmeside!

aarsmandala3_small.JPG   aarsmandala3-krokodille_small.JPG
MORGENBILLEDE

Her er morgenbilleder, tegnet med venstre hånd og lukkede øjne, og derefter fik de farver, nu med åbne øjne og højre hånd.

mit billede 14-07-2009 22-25-42_small.JPG   IMG_1186_small.jpg   IMG_1210_small.jpg    dobbelt_small.jpg  IMG_1187_small.jpg

hp4_4_small.JPG  hp3_3_small.JPG  hp2_2_small.JPG  hp1_1_small.JPG  maj2011_126_6_small.JPG

ÆSKEN
mette 16.7.09_small.JPG  IMG_1002_small.JPG  IMG_1001_small.JPG  IMG_1009_small.JPG  IMG_0962_small.JPG  IMG_0969_small.JPG
Æsken” er en øvelse, som jeg lærte at kende som censor på kunstterapiuddannelsen i Odense i dette forår. Temaet er det ydre og det indre. Det tar’ sin tid at lave æsken og den lille træplade i bunden, og den proces er i sig selv som en meditation, en fordybelse i præcision. Næste trin er at lave den lille skulptur af metaltråd og gipsgaze, en repræsentant for det inderste, selvet, eller hvad man nu foretrækker at kalde den for. Den sidste del af forløbet handler om at illustrere æsken indvendigt og udvendigt enten som en collage eller med egne billeder eller you name it. Jeg er begejstret for øvelsen og for min æske.
COMPUTERTÅRN
I forbindelse med mit arbejde skulle vi have en kompetenceudviklingsdag om IT. Jeg fik lyst til at bidrage med en computerskulptur til konferencelokalet. Jeg opdagede at kælderen på mit arbejde var fuld af gamle PC’er, som jeg godt måtte anvende. Skulpturen er er en slags situationskunst lavet til anledningen. Jeg er optaget af hvor meget PC’en er kommet til at betyde for de fleste menneskers liv, og derfor lavede jeg den lille tekst som er skrevet rundt om skulpturen, som hedder computertårnet. Teksten er inspireret af den gamle børnesang “Så går vi rundt om en enebærbusk tidlig mandag morgen osv.”. Så går vi rundt om et computertårn tidlig mandag morgen, så gør vi sådan når vi tænder vor PC osv.—–
       oktober2 061_small.JPG       skulpturbillede_1_1_small.JPG       oktober2 063_small.JPG

Tekst

Tekst

Evt. citat:

“…”

Tekst

Produkt – det du tilbyder

 

 

Tekst

Produkt 2

 

 

Tekst

Overskrift

Anden tekst…