Kreativitetstræning i Billedværkstedet - Mette Hind
1757
post-template-default,single,single-post,postid-1757,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,cookies-not-set,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2504

Kreativitetstræning i Billedværkstedet

Kreativitetstræning i Billedværkstedet

BILLEDVÆRKSTEDET,  Norgesgade 20, over gården

KUNST-skiltet hænger uden for porten i Norgesgade 20. Der er god plads til mindre grupper i værkstedet.

                       

Dyrekassen bliver brugt af både unge og voksne til kreativitetsøvelser og kunstterapi.

Billedværkstedet er både et maleværksted og et terapiværksted. Hvis du gere vil bearbejde en situation, følelser eller tanker som fylder og måske kører i ring, så kan kunstterapi være en hjælp.  Måske har du en ven eller I er en lille gruppe, som gerne vil udvikle jeres kreative udtryk sammen, så er det muligt med kreativitetstræning i Billedværkstedet. Bare ring eller skriv, så finder vi ud af noget. 2-3 gange om året bliver værkstedet til et galleri, hvor jeg udstiller og sælger mine billeder.

  

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.