H.C.Andersen grafik Udstilling - Mette Hind
2741
post-template-default,single,single-post,postid-2741,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2504

H.C.Andersen grafik Udstilling

H.C.Andersen grafik Udstilling

Invitation til  udstilling i Fyns Grafiske Værksted. Fernisering d.30.6. kl.15-17

Jeg deltager i udstilling i FGV., hvor alle værker relaterer til H.C.Andersen og hans eventyr. Jeg har for første gang prøvet at lave litografi, des. stentryk. Det er der kommet  disse billeder ud af, Den lille havfrue og Svinedrengen.

   

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.