Hør og se Barnets stemme - Mette Hind
853
post-template-default,single,single-post,postid-853,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hør og se Barnets stemme

Hør og se Barnets stemme

Kunstpædagogik

Hør og se barnets stemme-et projekt med kunstnerisk og æstetisk tilgang, et udviklings- og udforskningsprojekt som min kollega Birte Hansen og jeg fik finansieret af NUBU, Nationalt Videncenter om Udsatte Børn og Unge. Projektet blev afprøvet i en børnehave og en SFO i Kolding. Resultaterne blev udgivet i en lille bog samt en video. Bogen ligger her som PDF fil til fri afbenyttelse.

Bogen er en guide til, hvordan man kan arbejde med forskellige kunstneriske og æstetiske udtryksformer med børn og unge, – og også med voksne. Intensionen med bogen er, at skabe inkluderende miljøer, hvor der er plads til forskellighed. Det primære mål med projektet er, at pædagogerne får mulighed for at høre og se barnets stemme på en ny måde.

God læselyst!  barnets stemme

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.