Blindtegning - Mette Hind
1500
post-template-default,single,single-post,postid-1500,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,cookies-not-set,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2504

Blindtegning

blind4

Blindtegning

blindtegning1blindtegning2blindtegning3blind4Blindtegningsproces, her prøver jeg at lave et selvportræt med lukkede øjne, som man kan se bevæger hele ansigtet sig i forsøget på at sanse eget ansigt, – og stor glæde over resultatet på det 4. billede. Blindtegning er en fin metode til, at finde sit eget kreative udtryk.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.