Kunstnetværket udstiller 2020 - Mette Hind
1941
post-template-default,single,single-post,postid-1941,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,cookies-not-set,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2504

Kunstnetværket udstiller 2020

Kunstnetværket udstiller 2020

Her er billeder fra Kunstnetværket-Udstillingerne d.18-19.9.20

Solen skinnede, Dan Dorchel og The Stringband spillede i gården, mange mennesker kom trods corona og nød stemningen –  og både så og købte kunst.

Her er mit billede til festugens tema På den anden side, et portræt af min grafiske presse.

          

Kunstnetværket samlet i Dorthe’s have.          Her sætter jeg det røde punkt ved et solgt billede

 

 

Velkommen!

I samarbejde med trekantområdets festuge, som pga. corona, er blevet til 3 fest-måneder, udstiller jeg i Billedværkstedet sammen med gæsteudstiller keramiker Anette Olander. I naboværkstedet Grow’ern er der både maleri, grafik, foto, keramik og jernskulpturer. Vi har tilsluttet os festugens tema, som i år er: På den anden side.

Traditionen tro spiller Dan Dorchel og hans Stringband til åbningen af vores to dages udstilling. Alle interesserede er meget velkomne til en kunstsnak og også til at købe store og små unikke værker.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.