kunstterapeutgruppen i Aarhus 2021 - Mette Hind
2203
post-template-default,single,single-post,postid-2203,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,cookies-not-set,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2504

kunstterapeutgruppen i Aarhus 2021

kunstterapeutgruppen i Aarhus 2021

 

Kunstterapeutgruppen i Aarhus

Her er mine billeder fra gruppens møde den sidste søndag i oktober. Vi arbejdede med dans, dels uden musik og dels ud fra de 5 rytmer, som Gabriele Roth har udviklet. For mig kom det især til at handle om to meget forskellige energier, den åbne  og voldsomme løveenergi og den indesluttede lad mig være-energi. Det blev til disse tre billeder:

 

kunstterapeutgruppen i Aarhus mødes igen (efter coronapause)sidste søndag i måneden. Her i september arbejdede vi med krop og bevægelse, hvorefter der blev malet i en time og til slut fortalte hver enkelt om sine billeder. Her er hvad jeg fik malet i søndags:

 

 

   

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.