Kunstworkshop,-find dit eget kreative udtryk - Mette Hind
2402
post-template-default,single,single-post,postid-2402,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,cookies-not-set,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2504

Kunstworkshop,-find dit eget kreative udtryk

Kunstworkshop,-find dit eget kreative udtryk

Find dit eget kreative udtryk-Workshop

Tak for en fantastisk stor tilslutning til min workshop d.9.11. på vores dejlige bibliotek. Og tak til alle jer modige kvinder som tegnede bagsidebilleder!

     

Fredericia Bibliotek d.9.november 2022 kl.16.30-18

I forbindelse med Kunstterapiens åbne døre i hele Danmark i uge 45. 2022

Oplæg om kunstterapi og kreativitetstræning samt en øvelse, teori og praksis, vi vil lege for alvor! Kreativitetstræning er en måde at lære sig selv bedre at kende gennem en kreativ tegne-male proces, som absolut ikke kræver nogen kunstneriske forudsætninger.

Det er gratis, men kræver tilmelding på biblioteket, til Mette.thomsen2@fredericia eller sms til 22940457

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.