Udstilling i Fyns Grafiske Værksted - Mette Hind
2565
post-template-default,single,single-post,postid-2565,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,cookies-not-set,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2504

Udstilling i Fyns Grafiske Værksted

Udstilling i Fyns Grafiske Værksted

flot fernisering i Fyns Grafiske Værksted d.7.1.2023

(Videoen er fra: provinstv.dk deres Facebookside: https://www.facebook.com/provinstvfyn)

       

 

     

 

       

       Fernisering d.7. Januar 2023 i Fyns Grafiske Værksted kl.11-13

Jeg deltager med 3 værker i udstilling sammen med de andre nye medlemmer af Fyns Grafiske Værksted, Hans Jensens Stræde 18-20, 5000 Odense / www.fynsgv.dk -lige over for H.C.Andersen museet. Alle grafik interesserede er velkomne! Udstillingen hænger i galleriet indtil d.31.1.23. Jeg er selv til stede d.7.1.

       

 

 

 

 

Juleudstilling i Fyns Grafiske Værksted hele december 2022

På juleudstillingen kan du foruden alle de andre skønne værker også se og købe nogle af mine tryk.

       

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.