Monotypi udstilling i Fyns Grafiske Værksted - Mette Hind
2649
post-template-default,single,single-post,postid-2649,single-format-gallery,bridge-core-3.0.5,cookies-not-set,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2504

Monotypi udstilling i Fyns Grafiske Værksted

Warning: Undefined array key 1 in /customers/5/4/d/mettehind.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/templates/blog_single-loop.php on line 157 Warning: Undefined array key 0 in /customers/5/4/d/mettehind.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/templates/blog_single-loop.php on line 159

Monotypi udstilling i Fyns Grafiske Værksted

Invitation, Fernisering d.2.6. 2023 kl.15-17

Udstilling  i Fyns Grafiske Værksted, Odense

Jeg deltager i medlemsudstilling med monotypier d.2.6.-27.6. Alle kunstinteresserede er meget velkomne. Jeg er til stede d.2.6.

 

         

 

Inspireret af Dega’s skønne monotypier afholdt vi, Tine Hind, Birthe Reinau, Pauline Christensen, Dorthe Christensen og jeg  en monotypidag i Billedværkstedet. Vi har indleveret nogle af dagens resultater til Fyns Grafiske Værksted’s monotypi udstilling i juni 2023. Her to ægte Degas monotypier:

        Degas

 

       monotypidag i Billedværkstedet

        i anledning af Kong Charles salvelse (-:

 

.      

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.