Udstilling i Billedværkstedet, Kunsten Stiger! - Mette Hind
2636
post-template-default,single,single-post,postid-2636,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,cookies-not-set,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2504

Udstilling i Billedværkstedet, Kunsten Stiger!

Udstilling i Billedværkstedet, Kunsten Stiger!

Kunsten Stiger

Tak til alle gæsterne d.28-29.4. Der var en dejlig stemning, engagement og interesse og køb af både billeder og keramik.

       

Invitation til Kunsten Stiger i Billedværkstedet.

Gæsteudstiller Pauline viser sin fine keramik, bl.a. uroer af ler. Jeg udstiller grafik, akvarel, maleri og tegninger, mange nye ting. I baggården er der også udstilling i samme tidsrum: fredag d.28.4. kl.11-16 og lørdag d.29.4. kl.10-15. Alle kunstinteresserede er meget velkomne til en kunstsnak og til at kigge eller/og købe.

m.      

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.