Grafik på Ærø - Mette Hind
2923
post-template-default,single,single-post,postid-2923,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,cookies-not-set,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2504

Grafik på Ærø

Grafik på Ærø


Grafik Udstilling i Søbygaard på Ærø, d.2.8.-20.10.2024

Fernisering d.2.8. kl.14.oo

 


Alle er velkomne til fernisering fredag d.2.8. kl.14 på den flotte gamle forhenværende herregård Søbygaard. Udstillingen er arrangeret af Fyns Grafiske Værksted i samarbejde med Svendborg Kommune. Temaet er cyklus og forholdet mellem menneske og natur. Her har jeg 4 værker med, som jeg alle kalder for Livmødre. På den store udstilling deltager 31 medlemmer af Fyns Grafiske Værksted. Der vil være et katalog med alle deltagernes grafiske tryk.

Jeg vil tage en tur til Ærø og være med til ferniseringen. Jeg tager med færgen fra Fåborg direkte til Søby, hvor Søbygaard befinder sig. Der er gratis busser på hele øen, som jeg er spændt på at opleve. Alle interesserede er meget velkomne.

Her et billede af Søbygård, som oprindeligt blev bygget i 1580. Alle udstillede værker er mindst 50×50 store.

  U.  

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.